Hae sivustolta

2009-2010 tyttöjen harjoitukset

WJK Juniorit 2009 ja 2010 syntyneiden tyttöjen harjoitukset.

Harjoitukset pidetään

Tiistaisin tekonurmella  klo 17-18

Mukaan voi tulla ilmoittautumalla harjoitusten alussa

Lisätietoja junioripaallikko@wjkjuniorit.fi

Varkauden Aluelämmön Kortteliliiga jatkuu!

Varkauden Aluelämmön Kortteliliiga tarjoaa jalkapalloa junioreille ilmaiseksi. Pelaaminen jatkuu Keskuskentän tekonurmella 26.7.2017 klo 17.00 aina keskiviikkoisin. Mukana Kortteliliigassa on sekä tyttöjä että poikia.

Kaikki ovat tervetulleita (5-10 vuotiaat) pelailemaan iloista jalkapalloa. Ensimmäisellä osallistumiskerralla saa vetäjältä ilmoittautumistietolomakkeen, sen perusteella saamme pikkupelaajalle rekisteröityä Palloliiton harrastepassin ja pelaaja on vakuutettu treeneissä meidän toimestamme.

Mukaan tarvitsee iloista mieltä ja urheiluvaatteet, nappiksilla on tosi hyvä pelata, mutta ne eivät ole välttämättömät. Seuralla on myynnissä todella edullisia JOMA:n nappiksia, kysele asusteetjakioski@wjkjuniorit.fi. Kenkiä voidaan tuoda sovitettavaksi Kortteliliigan harjoituksiin. Hinta alkaen 20 euroa / kenkäpari.

Peliliiga pelataan 9.8., 16.8., 23.8. ja 30.8.2017.

Ilmaisen Kortteliliigan mahdollistaa WJK Junioreiden yhteistyösopimus Varkauden Aluelämmön kanssa. Juniorit kiittävät!

Kortteliliigasta on näppärää siirtyä sitten WJK Junioreiden joukkueisiin pelaamaan, lisätietoja joukkueiden toiminnasta saa Kortteliliigan vetäjiltä. Tai kyselemällä junioripaallikko@wjkjuniorit.fi

Tervetuloa!

Varkauden Aluelämmön Kortteliliiga kesätauolle

Varkauden Aluelämmön sponsoroima Kortteliliiga on pyörinyt hienosti kevään ja syksyllä alkavat taas Kortteliliiga-pelit.

Tänä keskiviikkona 28.6.2017 vietetään ennen taukoa yhteistä päivää vanhempien ja lasten kanssa ja lapsille on tarjolla pientä syötävää – Kortteliliiga tapahtuma tekonurmella klo 17.00 alkaen .

Kortteliliiga on tauolla siten, että pelaileminen jatkuu 26.7.2017 klo 17.00 keskiviikkoisin.

Peliliiga pelataan
9.8., 16.8., 23.8. ja 30.8.2017

Pelejä pelataan osallistujamäärästä riippuen joko 3v3 tai 4v4 peleinä, kaupunginosajoukkuein.

Kaikissa peleissa jaetaan urheilullisesta pelihengestä ja reippaasta pelaamisesta Varkauden Aluelämmön Fair Play kortit. Kaikki VA Fair Play kortit osallistuvat kauden lopuksi järjestettävään tuotearvontaan.

Pelaaminen on ilmaista kaikissa Kortteliliigan tapahtumissa Varkauden Aluelämmön yhteistyöllä!

Lisätietoja Kortteliliigasta junioripaallikko@wjkjuniorit.fi

Vekara-Varkaus viikon jalkapallokoulu

Tervetuloa taas mukaan Vekara-Varkaus viikon jalkapallokouluun!

Jalkapallokoulu 13.-15.6.2017

Joka päivä 10.00-13.00

Tervetuloa 2006-2012 syntyneet

Hinnat: 35€/3pv tai 14€/päivä

Sisältää ohjauksen, mitalin, vakuutuksen, välipalat ja Kalakukko-katujuna-ajelun

 

Järjestäjä: WJK Juniorit ry

Ilmoittaudu: junioripaallikko@wjkjuniorit.fi

Lisätietoja: soittele 044 366 9040

Kannusta Mua

Olemme mukana valtakunnallisessa KannustaMua kampanjassa. Positiivinen ilmapiiri on tärkeä osa lasten harrastusta. Mekin olemme mukana kampanjassa hyvän ilmapiirin varmistamiseksi. Jaetaan yhdessä hyvää futisfiilistä #kannustamua tunnisteella. Tehdään kannustamisesta vuoden iloisin ja suurin futisilmiö!

 

kansibanner_wjk

wjk2017a

mekin_mukana-banneri

2009/10 harjoitukset

WJK Juniorit 2009 ja 2010 syntyneiden poikien harjoitukset.

Harjoitukset pidetään

Tiistaisin tekonurmella ja torstaisin Repokankaan kentällä klo 17

Mukaan voi tulla ilmoittautumalla harjoitusten alussa.

 

Valmentajana toimii Harry Pöntynen ja joukkueen johtajana Hanna Kärkkäinen

 

Lisätietoja junioripaallikko@wjkjuniorit.fi

 

WJK P06 murskavoitolla Juniori Cupissa jatkoon

WJK P06 pelasi Keskuskentän tekonurmella tiistaina 11.4. Itä-Suomen piirin P12 Juniori Cupissa ottelun KuPS 05 jl. mustaa vastaan. WJK P06:n pelaajat pelasivat ennakkoluulottomasti vuotta vanhempia, kookkaampia ja fyysisesti vahvempia vastustajia vastaan. Yritteliäs kotijoukkue hallitsi ottelua selvästi. Syöttöpeli kulki mainiosti ja joukkue pystyi luomaan toistuvasti vaarallisia tilanteita KuPS:n maalille. WJK pääsi kokeilemaan onnistuneesti uusia taktisia kuvioita. esti hyvällä omalla liikkeellä KuPS:n pelinrakentelun. Vastustaja pääsikin WJK:n maalinedustalle vain muutaman kerran. Ottelu päättyi WJK P06:n suureen 9-2 voittoon. Koko WJK P06 joukkue onnistui ottelussa mainiosti. Maalivahti torjui harvat tilanteet varmasti ja kenttäpelaajat onnistuivat hyvin vastustajan prässäämisessä ja omassa syöttöpelissä. Myös maalinteko jakautui usealle pelaajalle.

 

WJK P06 pelaajat ja tehot Cup-ottelussa: Jesse Karvonen (mv), Eetu Laitinen, Panu Muuruvirta (2+0), Lauri Paunonen, Kaapo Pehkonen,, Ville Tikanmäki (3+1), Nico Torvinen (0+1), Kaapo Tuunainen (1+3), Tuomas Vänttinen (1+0) ja Juho Väänänen (2+0)

WJK P06 Huhtari Cupin voittoon

P06_1

WJK P06 haki pelituntumaa tekonurmelta lauantaina 8.4. Lappeenrannassa Huhtari Cupin E11 kilpasarjassa. Turnaus pelattiin yksinkertaisena sarjana 30 minuutin otteluina ja voittaja ratkesi pistemäärän perusteella.

WJK P06:n ensimmäinen vastustaja FC Vyborg Viipurista pelasi hyvää syöttöpeliä mutta WJK P06 esti vastustajan pelinrakentelun jo keskikentälle. WJK:n mainio syöttöpeli ja pallonriistot johtivat useisiin maalitilanteisiin ja kolmeen maaliin. WJK:n tehot: Kaapo Tuunainen (2+0), Tuomas Vänttinen (1+0) ja Ville Tikanmäki (0+1).

Toisessa ottelussa WJK P06 kohtasi PePo violetin. WJK unohti alussa prässäämisen ja vastustaja karkasi 3-0 johtoon. Taktinen muutos ja prässipelin parantaminen siirsivät pelinhallinnan WJK:lle, joka maalasi lyhyessä ajassa viisi maalia ja otti 5-4 voiton. WJK:n tehot: Ville Tikanmäki (3+1), Juho Väänänen (1+1) Nico Torvinen (1+0) ja Panu Muuruvirta (0+1).

Kolmas vastustaja Ylämyllyn Yllätys sininen oli tuttu Itä-Suomen piirisarjaturnauksista. Molemmat joukkueet pelasivat tarkkaa ja varovaista peliä lähinnä keskikentällä. Maalitilanteita ei juuri ollut ja ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin.

Viimeisessä pelissä vastassa oli LauTP valkoinen. Vapautuneesti pelannut WJK hallitsi ottelua selkeästi. WJK hyödynsi lukuisista maalitilanteista neljä. LauTP ei päässyt maalitilanteisiin. Turnauksessa hyvin pelannut maalivahti Jesse Karvonen torjui LauTP:n kevein perusteina saaman rankkarin. WJK voitti ottelun 4-0.

WJK:n tehot: Kaapo Pehkonen (2+0), Nico Torvinen (0+1) ja Ville Tikanmäki (2+2)

Turnauksessa koko WJK P06 pelasi hyvää ja yritteliästä jalkapalloa. Nico Torvisen ja Juho Väänäsen otteet puolustuksessa, keskikentän Ville Tikanmäen pelinrakentaminen ja ratkaisut sekä Antton Airaksisen ennakkoluuloton pelaaminen ansaitsevat erikoismaininnan.

Kolme voitettua ottelua ja yksi tasapeli antoivat WJK:lle 10 pistettä ja turnausvoiton. Toiseksi tuli Ylämyllyn Yllätys sininen ja kolmanneksi FC Vyborg. Eli komea voittopokaali saatiin Varkauteen!

WJK P06 pelaajat ja tehot turnauksessa: Antton Airaksinen, Jesse Karvonen (mv), Panu Muuruvirta (0+1), Kaapo Pehkonen (2+0), Ville Tikanmäki (5+4), Nico Torvinen (1+1), Kaapo Tuunainen (2+0), Tuomas Vänttinen, Juho Väänänen (1+1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vekara-Varkaus viikolle tarvitaan ohjaajia

Vekara-Varkaus viikko tuo Varkauteen paljon pikkujalkapalloilijoita ja ohjaajia tarvitaan ja viikosta maksetaan pieni korvaus.

Lähetä hakemus toukokuun 15. mennessä sihteeri@wjkjuniorit.fi

Vekara-Varkaus on 12.-18.6.2017 ja jalkapallokoulua pidetään tiistaista-torstaihin.

Lisätietoja: Joni Kukkonen junioripaallikko@wjkjuniorit.fi tai soita 044 366 9040

 

 

 

Yhteistyössä

  • Varkauden Aluelämpö