Hae sivustolta

Palloliiton lisenssi ja muut maksut

Palloliiton lisenssi vuodelle 2018

Pelaajan on maksettava Palloliiton lisenssi saadakseen pelata virallisia otteluita (mm. piirin turnaukset). Pelaajalla on oltava voimassa tapaturmavakuutus. Sen voi ottaa lisenssin yhteydessä. Eräiden vakuutusyhtiöiden tapaturmavakuutukset  korvaavat myös urheiluharrastuksen yhteydessä tapahtuvat vahingot. Tässä tapauksessa ei tarvitse lisenssin yhteydessä ottaa vakuutusta. Tarkistakaa asia omasta vakuutusyhtiöstä. Asiasta on toimitettava ilmoitus WJK Juniorit ry:lle.

WJK Junioreiden kauden 2018 Lisenssi- ja vakuutusmaksut hoidetaan joukkueiden toimesta. Kukin joukkue vastaa itse siitä, että oman joukkueen jokaisen pelaajan Lisenssi- ja Vakuutusasia ovat asianmukaisessa kunnossa (harjoitus- ja pelioikeus/lupa voimassa). Käytännössä Pelaajaat (=vanhemmat) tekevät itse lisenssit ja vakutuukset SPL:n (Suomen Palloliitto) Pelipaikka- verkkopalvelun kautta.Tarvittaessa lisäinfoa ja tukea saa seuran toimistolta.

Lisenssin maksamisohje:

Pelipaikka

 

 

WJK seuraosuusmaksu 2018

Pelaajan WJK seuraosuusmaksu kaudesta 2018on ? euroa. Mahdollinen sisaralennus on ? euroa.

Seuraosuusmaksun maksamisohje:

 

 

 

 

Joukkuemaksu kausi 2018

WJK P05-joukkueen kausimaksu on 250 euroa. Se käytetään joukkueen harjoitus-, varuste -, turnaus-ja matkakustannuksiin. Niitä ovat muun muassa harjoitusvälineet, maalivahdin käsineet, tuomarikustannukset ja turnausmaksut ja -ruokailut. Maksu sisältää myös verryttely- ja peliasun.

 

Joukkuemaksun maksamisohje:

-Saaja: WJK Juniorit Pojat -05

-Maksu 250 euroa

-Pankkitili: FI85 5500 3920 157805

-Maksun viite 330

– jos haluat maksaa useammassa erässä, ota yhteys joukkueenjohtajaan

 

 

 

 

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yhteistyössä

  • Varkauden Aluelämpö