Hae sivustolta

Turnaus 2014 tulokset

WJK Junioreiden P04 joukkueen järjestämä turnaus on saatu päätökseen. Tällä sivulla on turnauksen tulokset.

Ensin hieman perustelua ”oudolle” ottelukaaviolle. Turnaukseen oli alun alkaen tarkoitus kutsua seitsemän vierasjoukkuetta. Turnauskutsuun tuli kuitenkin meidät hieman yllättäen niin suuri vastausten määrä, että hetken harkittuamme päätimme ottaa mukaan yhdeksän vierasjoukkuetta.
Kenttä- ja aikataulurajoitusten vuoksi päädyimme toteutuneeseen pelikaavioon. Ihan ensimmäinen tavoite oli tarjota turnaukseen saapuville joukkueille uusia, ennen kohtaamattomia pelikavereita, jotkut kutsuvat heitä myös nimellä vastustajat 🙂

Mielestämme tässä onnistuttiin varsin hyvin ja mitalitkin saatiin jakoon oikeudenmukaisesti.

Lohkovaihe:
Lohko A muodostui kotijoukkueen ympärille siten, että vierailijoina oli Jyväskylästä Komeettojen Phobos ja JJK:n joukkue. Etelä-Savon suunnalta Juvan Kisa ja Pohjois-Savosta Toivalan Urheilijat.
B Lohkossa aloittivat Juvan Kisan joukkue, Komeetat Deimos Jyväskylästä, Lehmon Pallo ja Jippo-j Joensuun seudulta. Pohjois-Savon värejä edusti Suonenjoen Pallo. Lohkovaiheen pelit olivat monesti varsin tiukkoja.

LOHKO A:

WJK 3 – 2 JiiKoo Sininen
Komeetat Phobos 1 – 3 ToU
JJK 3 – 2 WJK
JiiKoo Sininen 4 – 3 Komeetat Phobos
ToU 4 – 1 JJK

 

Näillä ottelutuloksilla päädyttiin seuraavanlaiseen lohkojärjestykseen:

Joukkue: Pisteet: Maalit +: Maalit – : Maalisuhde:
ToU 6 7 2 +5
JJK 3 4 6 -2
WJK 3 5 5 0
JiiKoo Sininen 3 6 6 0
Komeetat Phobos 0 4 7 -3

 

Toivala yksiselitteisesti ykkönen, mutta sitten 2-4 sijoilla ”tarkistuslaskentaa”.
Keskinäisten pelien mukaan päädyttiin tilanteeseen missä WJK voitettuaan JiiKoon asettuu tämän edelle ja taas JJK voitollaan WJK:sta nousi lohkon kakkoseksi. Marginaalit oli pieniä eli voimme todeta, että kaikki oli todella kovia joukkueita!

LOHKO B:

SuPa 5 – 1 JiiKoo Valkoinen
Komeetat Deimos 0 – 2 Jippo-j
JiiKoo Valkoinen 0 – 2 LehPa
Jippo-j 1 – 4 Supa
LehPa 2 – 0 Komeetat Deimos

 

Näin lohko B ”järjestäytyi” seuraavanlaiseksi:

Joukkue: Pisteet: Maalit +: Maalit – : Maalisuhde:
SuPa 6 9 2 +7
LehPa 6 4 0 +4
Jippo -j 3 3 4 -1
Komeetat Deimos 0 0 4 -4
JiiKoo Valkoinen 0 1 7 -6

 

SuPa ja LehPa pisteissä tasoissa, ei keskinäistä peliä jolloin turnauskutsun mukaan maalisuhde ratkaisee. Lohkon toisessa päässä myös järjestys maalisuhteen kautta. Lohkovaiheen jälkeen pelattiin sijoitusottelut seuraavasti.

ToU 1 – 2 LehPa LehPa finaaliin
SuPa 2 – 5 JJK JJK finaaliin
WJK 1 – 4 Jippo-j sijoitus 6 / 5
JiiKoo Sininen 2 – 1 Komeetat Deimos sijoitus 7 / 8
Komeetat Deimos 2 – 1 JiiKoo Valkoinen sijoitus 9 / 10

 

Lohkojen kakkosen hyödynsivät mahdollisuutensa ja nousivat finaaliin.

Pronssipelissä SuPa oli ToU:a parempi maalein 8-0. Vaikka numerot ovatkin hyvin selkeät oli Toivala ihan yhtävertaisesti prossipelin arvoinen joukkue.

Finaalissa kohtasivat siis Pohjois-Karjala ja Keski-Suomi, puolueettomalla maaperällä Pohjois-Savossa 🙂
Tällä kertaa voitto matkasi Keski-Suomeen luvuin 3-1. LehPa:n kova takaa-ajo ei ihan riittänyt saavuttamaan JJK:n ottelun alussa hankkimaa johtoasemaa. Kovan, mutta rehdin taiston jälkeen kultaiset mitalit JJK:n pelaajien kaulaan.
ONNITTELUT!

Pelit on pelattu, mitalit jaettu ja ilmeisesti suurempaa paikkailua vaativia kolhuja, henkisiä tai fyysisiä ei jäänyt kenellekkään. Toivottavasti kaikki pääsivät turvallisesti kotiin.
Protestiaika päättyi juuri sillä hetkellä, kun joukkueet läksivät kotimatkalle, joten tulokset ovat viralliset ja peruuttamattomat 😉

WJK Junioreiden pelaajat ja vanhemmat kiittää lämpimästi kaikkia turnaukseen osallistuneita joukkueita. Kultaa ei tänään saatu, mutta kunniaa ja muisteltavaa tulevaksi talveksi sitäkin enemmän.

KIITOS!

Yhteistyössä

  • Varkauden Aluelämpö