Hae sivustolta

WJK päättäjäiset 2017

17.11.2017

WJK Juniorit ry juhli päättäjäisiään Warkaus salissa keskiviikkona kaiken kaikkiaan yli 200 jalkapalloharrastajan voimin. Pelaajia, toimihenkilöitä, joukkueiden taustahenkilöitä sekä pelaajien vanhempia oli paikalla juhlistamassa vuoden pelaajien palkitsemista ja katsausta kauteen.

 

”WJK:n toimintaa kehitetään koko ajan aidosti varkautelaista jalkapalloa eteenpäin vieväksi ja varkautelaisille pikku jalkapalloilijoille halutaan antaa harrastamisen mahdollisuuden varsin matalan kynnyksen harrastamisena”, kuului seuran puheenjohtajan Jari Räisäsen terveiset seuran harrastajille. ”Jalkapallon seuratoimintojen vähitellen yhdistyessä yhdeksi seuraksi Varkaudessa on jokainen varkautelainen jalkapalloilija ”meidän pelaaja”, enää ei ole muita kuin samaan toimintaan, samaan seuraan ja yhteisen jalkapalloharrastuksen parissa toimivia harrastajia pienestä juniorista edustusjoukkueen pelaajakonkariin seurarajojen hävitessä.”

 

Piirisarjamenestyksestä vastasivat tilaisuudessa mitaleilla palkitut

WJK 04 pojat                       kultaa, 8v8 Ykkösen ja futsalin hopeaa

WJK 05 pojat                       pronssia, 8v8 Ykkösen

WJK 06 pojat                       futsalin pronssia 05 ikäisten sarjassa

B17 pojat                            futsalin piirisarjasta kultaa, futsalin B-junioreiden SM-hopeaa, B-poikien alueellinen Kakkonen syksyn hopeaa

 

Vuoden palkittavista huomion saa B-junioreita edustava maalivahtikaksikko, jotka napsivat palkinnot sekä vuoden maalivahdin tehtävistä, että Vuoden Pelaaja 2017-tittelin osalta. Maalivahtien nostaminen seuran kovimpien palkintojen saajiksi tapahtui toisistaan tietämättä B-joukkueiden valmentajien Jari Mensosen ja Matti Immosen nimetessä ehdokkaitaan. Taitavat maalivahdit Emma Siitonen (18) ja Tuomas Venäläinen (16) ovat olleet molemmat omien joukkueidensa kantavia voimia jo vuosien ajan ja nyt on aika nostaa vaativan pelipaikan pelaajat vahvojen maalintekijöiden ohi vuoden pelaajaa valittaessa.

 

 


 

WJK JUNIORIT RY Palkittavat:

 

Seuran palkitsemat:

 

WJK Juniorit ry – 2017 Vuoden erotuomari: Kalle Nummela

Kalle Nummela on jatkanut vahvaa tekemistään erotuomaritehtävissä, keväällä läpäistyjen kovien erotuomareiden juoksutestien jälkeen avautui mielenkiintoisia avustavan erotuomarin tehtäviä Kuopion pääareenalla – kolmessa Naisten Liigan pelissä ja toki Kalle on ollut tuttu näky kolmosen pelien linjalla. Aktiivinen ote, tavoitteellinen menestyminen erotuomaritehtävissä sekä halu kehittää varkautelaista jalkapalloa opastaen junioreita peleissä paneutuen tehtävään huolella oli palkitsemisen perusteita. Vihellystehtäviä junioripelien lisäksi kertyi miesten viitosesta sekä nelosesta. Talvi jatkuu futsalin ja salibandyn tuomaritehtävien merkeissä.

 

WJK Juniorit ry – 2017 Vuoden juniorierotuomari: Jere Hautalampi

Vuoden juniorierotuomariksi seura valitsi Jere Hautalammen, joka on myös pelannut C-junioreiden joukkueessa. Jeren loistava asenne, huolella hoidetut tuomaritehtävät ja vahva sitoutuminen tehtäviin ja aina asiallinen käytös on huomattu vierasjoukkueidenkin parissa. Kiitos myös omien junioreiden peleissä tehdylle ahkeralle työlle kuuluu nuorelle erotuomarille.

 

WJK Juniorit ry – 2017 Matti Semi palkinto: Jyrki Kostamo

Jyrki Kostamo palkitaan tänä vuonna Matti Semi palkinnolla, mikä jaetaan pitkäaikaisesta, merkittävästä työstä seuran eteen. Jyrkin vuosien panos nykyisten B-tyttöjen parissa on ollut korvaamatonta tyttöjen menestykselle, lisäksi seura haluaa kiittää Jyrkiä myös vuosien työstä seuran hallinnossa.

 

WJK Juniorit ry – 2017 Vuoden PR-palkinto: WJK B-pojat

PR palkinto jaetaan työstä millä seuran toimintaa on pystytty nostamaan myönteisesti otsikoihin kuluvan kauden aikana. B-poikien SM-hopea Futsalista, B poikien alueellisen sarjan menestys nostaen joukkueen pelaamaan ensi kaudeksi B-poikien ykköseen sekä vielä lisäansiona ansiokas edustaminen seuraa Suomi-Islanti maaottelun lipunkantajina sekä pallopoikina. WJK Juniorit näkyivät Ratina stadionilla hoitaen tehtävän mallikkaasti ja esimerkillisesti. Kaiken kaikkiaan varmasti myös pojille hieno kokemus.

 

WJK Juniorit ry – 2017 WJK erikoispalkinto: Varkauden Aluelämpö Oy

WJK haluaa kiittää Varkauden Aluelämpöä vuosien yhteistyöstä, ilman arvokasta yhteistyötä olisi pikkujunioreille tarjottavien harrastusmahdollisuuksien määrä huomattavasti vähäisempi. Varkauden Aluelämmön kortteliliigan peli-illoissa on viihtynyt paljon pelaajia, lisäksi yrityksen tuella perustetun Tukea Harrastamiseen rahaston avulla on mahdollistettu pelaajien harrastamismahdollisuuksia taloudellisella tuella.

 

WJK Juniorit ry – 2017 Vuoden tyttömaalivahti: Emma Siitonen

Vuoden tyttömaalivahdin palkinto menee B-tyttöjen Emma Siitoselle, joka ei vaan pelaa maalivahdin tonttia kentällä vaan johtaa koko joukkueen tekemistä varmuudella ja heittäytymisellä. Emma on loistava esikuva myös perässä tuleville pikkumaalivahdeille.

 

WJK Juniorit ry – 2017 Vuoden poikamaalivahti: Tuomas Venäläinen

Tuomas Venäläisen panos B-poikien, Hukka-Pallon futsaljoukkueen sekä WJK Futsal joukkueen maalivahtina on ollut erinomainen, hänen kehityksensä maalivahtina on huomattu Warkaus JK:n edustusjoukkueenkin parissa ja Tuomakselle avautui pelimahdollisuuksia myös edustuksen riveissä miesten kolmosdivisioonassa nuoresta iästä huolimatta. Raamikkaan maalivahdin mittoihin ei moni yllä, saappaat ovat isot täytettäväksi ihan konkreettisestikin, mutta Tuomas on mahtava esimerkki sitoutumisesta maalivahdin tehtäviin ylpeydellä. Pellavapäinen Tuomas nimittäin tuli ihan ensimmäisiin harjoituksiin pikkujunnuna ja ilmoitti selkeästi: ”Minä olen sitten maalivahti” – urapolku oli selvänä pienestä lähtien.

 

WJK Juniorit ry – 2017 Vuoden valmentaja: Matti Kudjoi

Tämän vuoden valinta vuoden valmentajaksi oli selvä. Matti Kudjoita esitti seuran hallituksen lisäksi palkittavaksi lukuisat joukkueet, eikä vähiten joukkueet, minkä valmennuksessa Matilla on ollut tärkeä rooli. Matti Kudjoi otti keväällä kopin valmentajatta jääneestä 04-poikien joukkueesta ja lisäksi luotsasi omaa 05- joukkueen toimintaa. Eikä menestyksessäkään ole ollut mitään vikaa, tuloksena mitalit piirisarjoista: kultaa 04 pojille ja pronssia 05 pojille.

 

WJK Juniorit ry – 2017 Vuoden toimihenkilö: Teemu Nevalainen

WJK Juniorit ry – 2017 Vuoden toimihenkilö: Pekka Sohlström

Ensimmäinen toimihenkilöpalkinto jaetaan 02 poikien toiminnan mahdollistaneelle tehokaksikolle: Pekka Sohlströmille ja Teemu Nevalaiselle. Tehtävissä ovat olleet valmentajan ja joukkueenjohtajan tehtävät ja hieman vähäisestä pelaajamäärästä kärsinyt joukkue luotsattiin läpi kaudesta kohti B-junioreita kunnialla. Iso työmäärä, hieno sitoutuminen joukkueen toimintaan ja usko poikien pelaamiseen on palkitsemisen perusteina.

 

WJK Juniorit ry – 2017 Vuoden toimihenkilö: Tuomo Janhunen

Toinen toimihenkilöpalkinto annetaan/ tyttöjen joukkueen parissa pitkään työskenneelle monitoimimiehelle Tuomo Janhuselle. Tuomon panos joukkueen tekemisessä on ollut korvaamatonta apuvalmentajana, joukkueenjohtajia sijaistaneena ja hengen luojana jokaisella pelissä. Seura haluaa kiittää vuosien työpanoksesta, seisomisesta jokaisen pelaajan rinnalla ja tukena ja sitoutumisesta joukkueen toimintaan pitkäjännitteisesti.

 

Perinteisesti B-junioreiden valmentajat ovat saaneet nimetä vuoden pelaajan, ja valmentajat Jari Mensonen ja Matti Immonen päätyivät ehdottamaan palkittaviksi saman pelipaikan pelaajaa toisistaan tietämättä. Maalivahdin rooli joukkueelle on tärkeä, pelipaikka on vastuullinen pelattava ja joukkueen menestys on usein viime kädessä maalivahdin taitavissa käsissä. Tänä vuonna WJK Juniorit palkitsee vuoden tyttö-ja poikapelaajina kaksi taitavaa maalivahtia, joille molemmille on tunnusmerkkejä vahva kantava rooli joukkueessa sekä vahva panostus joukkueen toimintaan ja menestykseen ahkeralla harjoittelulla ja vuosien sitoutumisella jalkapallon pelaamiseen.

WJK Juniorit ry – 2017 Vuoden pelaaja – pojat : Tuomas Venäläinen

Valmentajan kommentti pelaajastaan: Matti Immonen:  ”TUOMAS raamikas, tunnollinen ja hyvin sijoittuva maalivahti. Kun Tuomas maalilla – on vastustajan vaikea voittaa WJK:ta.”

WJK Juniorit ry – 2017 Vuoden pelaaja – tytöt: Emma Siitonen

Valmentajan kommentti pelaajastaan: Jari Mensonen: ”kommentti saadaan 15.11.”

 

Joukkueiden palkitsemat

WJK B Pojat Vuoden Pelaaja: Henri Niemi

WJK B Pojat Vuoden Kehittynein Pelaaja: Paavo Malinen

WJK B Pojat Vuoden Kapteeni: Valtteri Vainonen

 

WJK 02 Pojat Vuoden Pelaaja: Vertti Torvinen

WJK 02 Pojat Vuoden Kehittynein Pelaaja: Otto Sohlström

WJK 02 Pojat Vuoden Luottopelaaja: Roni Nevalainen

 

WJK 04 Pojat Vuoden pelaaja: Thanawat ”Tane” Posri

WJK 04 Pojat Vuoden kehittynein pelaaja: Aleksi Särkkä

WJK 04 Pojat Vuoden luottopelaaja: Oskari Hänninen

 

WJK 05 Pojat Vuoden pelaaja: Kaapo Kudjoi

WJK 05 Pojat Vuoden kehittynein Pelaaja: Matias Heiskanen

WJK 05 Pojat Vuoden Esimerkillisin Pelaaja: Niilo Varis

 

WJK B Tytöt Vuoden Pelaaja: Niina Talvensaari

WJK B Tytöt Vuoden Kehittynein Pelaaja: Annaliina Räisänen

WJK B Tytöt Vuoden Esimerkillisin Pelaaja: Heli Kumlin

 

WJK 02/03 Tytöt Vuoden pelaaja: Laitinen Juulia

WJK 02/03 Tytöt Vuoden kehittynein pelaaja: Emmi Nissinen

WJK 02/03 Tytöt Vuoden harjoittelija ja esimerkillisin pelaaja: Rinna Luotinen

 

WJK 04-06 Tytöt Vuoden Pelaaja: Ninna Karhunen

WJK 04-06 Tytöt Vuoden Kehittynein Pelaaja: Anni Janhunen

WJK 04-06 Tytöt Vuoden Tsemppari: Aada Itkonen

 

Palloliiton leikkimaailman sarjoihin osallistuneista joukkueista palkitaan kaikki pelaajat ”KAIKKI PELAA” mitaleilla.

Kommentit (0)

Yhteistyössä

  • Varkauden Aluelämpö