Hae sivustolta

WJKlle menestystä Saimaa Turnauksesta

12.10.2017

image1

WJKn 05 ja 06 pojista muodostetut kaksi joukkuetta, WJK ja WJK/sininen, pelasivat menestyksekkäästi 7.-8.10. järjestetyssä kovatasoisessa 42. Saimaa turnauksessa. Joukkueista WJK pelasi kilpa- ja WJK/sininen haastetasolla.

Kaakkois-Suomen piirin yhdessä Lappeenrannan kaupungin ja paikallisten jalkapalloseurojen kanssa syksyisin järjestämä Saimaa Turnaus on yksi Suomen vanhimmista edelleen pelattavista nuorten turnauksista.

Lauantaina pelattiin alkusarjan ottelut, joista WJK voitti kaikki kolme peliään. WJK/sinisen saldona kolmesta pelistä oli tasapeli, voitto ja tappio. Molemmat joukkueet selvittivät tiensä sunnuntain välieriin. Sunnuntaina välierissä WJK sai vastaansa PePon Lappeenrannasta. Peli päättyi WJKn voittoon 2-1. WJK/sininen pelasi KuPS/haaste2 joukkuetta vastaa, häviten ottelun KuPSille 4-0. WJK/sinisen tie vei pronssiotteluun. Tasaisen pronssiottelun varsinainen peliaika Juvan JiiKoota vastaan päättyi 2-2 lukemiin ja voittaja ratkaistiin rankkareilla. Tällä kertaa JiiKoo oli rankkareissa etevämpi ja näin ollen WJK/sinisen sijoitus oli neljäs.

Loppuottelussa WJKn kilpatason joukkue sai vastaansa FC LaPa/Cityn Lappeenrannasta. Tarkasti puolustaen ja terävästi hyökäten WJK voitti ottelun luvuin 2-1. LaPa sai maalinsa rankkarista aivan ottelun viime minuutilla. WJK pääsi juhlimaan turnausvoittoa.

 

Alkusarjan ottelut WJK: Kultsu/Musta – WJK 0-1, WJK – FCF Vyborg 9-1, LauTP – WJK 1-5

Alkusarjan ottelut WJK/sininen: FC LaPa/West – WJK/sininen 1-1, WJK/sininen – IPS/musta 2-1, RiPa-WJK 4-0

Sijoitusottelut: WJK – PePo 2-1, WJK-FC LaPa/City 2-1

Sijoitusottelut WJK/sininen: KuPS/haaste2 – WJK 4-0, WJK-JiiKoo rp.2-3 (2-2)

Joukkueen parhaana pelaajana WJK/sinisestä palkittiin Matias Hynninen ja WJKsta Juho Väänänen.

 

Joukkue ja tilastot, WJK:

Antton Airaksinen 1+0, Arttu Kärkkäinen 2+1, Kaapo Kudjoi 9+2, Jasper Pöllänen (mv), Juho Väänänen, Nico Torvinen, Niilo Varis 2+2 , Onni Räisänen 1+1, Topias Vänttinen 3+1, Ville Tikanmäki 1+3

Joukkue ja tilastot, WJK/sininen:

Jesse Karvonen (mv) ,Niilo Kettunen ,Lauri Paunonen 0+1, Matias Heiskanen, Santtu Kolehmainen 3+0, Kaapo Pehkonen, Eetu Ryymin 1+0, Otto Kosunen, Jimi Piironen 0+1, Henri Björkstedt 1+0, Tuomas Vänttinen 0+2

Kommentit (0)

Yhteistyössä

  • Varkauden Aluelämpö