Hae sivustolta

Varkauden Aluelämmön Kortteliliiga jatkuu!

21.07.2017

Varkauden Aluelämmön Kortteliliiga tarjoaa jalkapalloa junioreille ilmaiseksi. Pelaaminen jatkuu Keskuskentän tekonurmella 26.7.2017 klo 17.00 aina keskiviikkoisin. Mukana Kortteliliigassa on sekä tyttöjä että poikia.

Kaikki ovat tervetulleita (5-10 vuotiaat) pelailemaan iloista jalkapalloa. Ensimmäisellä osallistumiskerralla saa vetäjältä ilmoittautumistietolomakkeen, sen perusteella saamme pikkupelaajalle rekisteröityä Palloliiton harrastepassin ja pelaaja on vakuutettu treeneissä meidän toimestamme.

Mukaan tarvitsee iloista mieltä ja urheiluvaatteet, nappiksilla on tosi hyvä pelata, mutta ne eivät ole välttämättömät. Seuralla on myynnissä todella edullisia JOMA:n nappiksia, kysele asusteetjakioski@wjkjuniorit.fi. Kenkiä voidaan tuoda sovitettavaksi Kortteliliigan harjoituksiin. Hinta alkaen 20 euroa / kenkäpari.

Peliliiga pelataan 9.8., 16.8., 23.8. ja 30.8.2017.

Ilmaisen Kortteliliigan mahdollistaa WJK Junioreiden yhteistyösopimus Varkauden Aluelämmön kanssa. Juniorit kiittävät!

Kortteliliigasta on näppärää siirtyä sitten WJK Junioreiden joukkueisiin pelaamaan, lisätietoja joukkueiden toiminnasta saa Kortteliliigan vetäjiltä. Tai kyselemällä junioripaallikko@wjkjuniorit.fi

Tervetuloa!

Kommentit (0)

Yhteistyössä

  • Varkauden Aluelämpö