Hae sivustolta

WJK P06 murskavoitolla Juniori Cupissa jatkoon

13.04.2017

WJK P06 pelasi Keskuskentän tekonurmella tiistaina 11.4. Itä-Suomen piirin P12 Juniori Cupissa ottelun KuPS 05 jl. mustaa vastaan. WJK P06:n pelaajat pelasivat ennakkoluulottomasti vuotta vanhempia, kookkaampia ja fyysisesti vahvempia vastustajia vastaan. Yritteliäs kotijoukkue hallitsi ottelua selvästi. Syöttöpeli kulki mainiosti ja joukkue pystyi luomaan toistuvasti vaarallisia tilanteita KuPS:n maalille. WJK pääsi kokeilemaan onnistuneesti uusia taktisia kuvioita. esti hyvällä omalla liikkeellä KuPS:n pelinrakentelun. Vastustaja pääsikin WJK:n maalinedustalle vain muutaman kerran. Ottelu päättyi WJK P06:n suureen 9-2 voittoon. Koko WJK P06 joukkue onnistui ottelussa mainiosti. Maalivahti torjui harvat tilanteet varmasti ja kenttäpelaajat onnistuivat hyvin vastustajan prässäämisessä ja omassa syöttöpelissä. Myös maalinteko jakautui usealle pelaajalle.

 

WJK P06 pelaajat ja tehot Cup-ottelussa: Jesse Karvonen (mv), Eetu Laitinen, Panu Muuruvirta (2+0), Lauri Paunonen, Kaapo Pehkonen,, Ville Tikanmäki (3+1), Nico Torvinen (0+1), Kaapo Tuunainen (1+3), Tuomas Vänttinen (1+0) ja Juho Väänänen (2+0)

Kommentit (0)

Yhteistyössä

  • Varkauden Aluelämpö